HUBUNGI KAMI

HUBUNGI KAMI

 

LAMAN BLOG INI DISELENGGARAKAN OLEH PIBG SEKOLAH KEBANGSAAN TUANKU FATIMAH, SETIAUSAHA PIBG SKTF (EN. ABD. RASHID BIN SETAR).

HUBUNGI KAMI SEKIRANYA ANDA ADA CADANGAN DAN KOMEN SAMADA MELALUI TELEFON ATAU EMAIL DI BAWAH, TERIMA KASIH

EN. ABD. RASHID BIN SETAR (S/U)

TEL: 012-9058540

SEK. KEB. TUANKU FATIMAH 28700 BENTONG

TEL: 09-2224440

 Email: sktfatimah@gmail.com

ATAU MASUKKAN KOMEN ANDA DI BAWAH

Advertisements
Comments
 1. mokhrus athirah says:

  Terima kasih kat semua cikgu 2008 yang membuatkan saya berjaya. Ilmu yang cikgu ajar tidak akan saya lupa.

 2. mahizi hamzah (penang) says:

  kenangan terindah , suka dan duka d sek keb tuanku fatimah tahun 1982 (darjah 6)tetap dalam kenangan . buat guru2 terima kasih diatas ilmu yg d curahkan .

 3. durrah nabiha says:

  kepada semua guru sktf, jutaan terima kasih diucapkan kerana telah mengajar & mendidik saya sehingga brjaya, jasamu takkan dilupakan.

 4. Jamaluddin says:

  tahniah atas kepimpinan yang baik, bertuahnya jadi warga SKTF ini

 5. AMALINA BT ABDUL AZIZ says:

  Salam.
  Saya adalah bekas murid cikgu Feruza Emi semasa beliau praktikal di SK Methodist, Parit Buntar, Perak. Dah lama saya cari ckgu emi. So, kpd mana2 guru SKTF yang mempunyai contact number cikgu Feruza Emi, saya mohon jasa baik utk beri pd saya. Sekian terima kasih.

  p/s : ckgu emi…i miss u so much..
  (~Amalina Abdul Aziz)

 6. Sophia Ng Sze Pei binti Abdullah says:

  Assalamualaikum….

  Ucapan jutaan terima kasih kepada guru-guru……khususnya kepada Guru Besar, GPK 1, guru-guru bahasa Inggeris yang telah membantu saya dalam minggu PBS saya…………..penghargaan diatas kerjasama dan nasihat yang telah diberikan……..menjadi pembakar semangat untuk saya menjadi seorang pendidik yang berjaya……

 7. hishammudin mat saat says:

  Wah, banyak perubahan SKTF, dah lama tak pergi, guru2 pun banyak dah bertukar dan digantikan yg baharu.Banyak kenangan indah semasa praktikum di SKTF. Paling tak dpt dilupakan kali pertama lihat kerani/par mengajar dalam kelas…memang hebat

 8. Lailatul Khuzaima says:

  Assalamualaikum, tahniah atas pencapaian baik pihak sekolah. namun dengan guru-guru harap prihatin tentang keselamatan murid dan patut lebih peka serta tidak mengamalkan double standard dalam menangani kes buli yang melibatkan keluarga rakan sekerja atau peribadi. sebelum keadaan menjadi parah seperti yang berlaku atas seorang murid di Perak dimana matanya buta dicucuk oleh pembuli apabila aduan ibubapa dipandang ringan oleh pihak sekolah. akta perlindungan kanak-kanak menuntut para guru bertanggungjawab dan amanah dalam memastikan setiap murid diberikan perlindungan sama rata dalam kawasan sekolah. diharapkan Gurubesar bertindak bijak dan dapat selesaikan isu buli ini sebelum pembuli menjadi lebih berani kerana diberikan perlindungan dan yang kena buli pula terus tertekan akibat kelalaian anda.

  • pibgsktf says:

   Terima kasih di atas keprihatinan pihak puan. Sukacita dinyatakan di sini bahawa setiap kes atau aduan yang diajukan kepada pihak sekolah sudah pasti akan dilayan dengan serius, adil dan telus. Tidak timbul isu pihak sekolah atau gurubesar memberikan layan double standard kepada mana-mana pihak termasuk guru-guru atau kakitangan sekolah di dalam menangani apa juga isu yang timbul. Pihak sekolah serta PIBG telah dan akan meneruskan usaha mengawal tingkah laku murid-murid dan bertindak proaktif bagi membendung sebarang perlakuan yang tidak diingini.

 9. Hafsham Nor says:

  Salam…
  Banyak perubahan besar dapat dilihat…sekolah semakin ceria…rindu pulak masa zaman sekolah rendah…saya alumni sktf tahun 1996…terima ksaih cikgu2…

 10. Muhamad Nazri Ujang says:

  Salam.. saya adalah bekas pelajar di SKTF dr tahun 82 hgga 86 ,jutaan terima kasih kpd semua guru2 yg pernah mengajar dan mendidik saya ..tak lupa juga kpd rakan2 lama spt Nurulhuda, Khatty, suhaila ,Haslina, Jefri, Rosli, sharmilawati dan ramai lagi ..jika anda ingin menghubungi saya gunakan alamat fb / 012 2501266 …terima kasih dan majulah SKTF selama-lamanya

 11. Aishah says:

  .assalamualaikum…saya hendak bertanya,jika sijil upsr & sijil berhnti sek ilang mcm ne ea?

 12. Ravi says:

  Boleh tak cikgu menolong saya untuk menyelisaikan masalah saya ini. SIAPAKAH YANG BOLEH MENGUNDI DALAM MESYUARAT AGUNG. ADAKAH HANYA IBUBAPA ATAU TERMASUK CIKGU2 SEKALI. DI MANA SAYA BOLEH MERUJUK UNDANG2 INI. Terimakasih.

  • pibgsktf says:

   SEMUA AHLI-AHLI PIBG YANG HADIR DAN MENDAFTARKAN DIRI SEMASA MESYUARAT AGUNG DIADAKAN LAYAK MENGUNDI DI DALAM MESYUARAT AGUNG TERSEBUT. AHLI-AHLI PIBG ADALAH TERDIRI DARIPADA IBU BAPA MURID YANG BELAJAR DI SEKOLAH TERSEBUT, SEMUA GURU-GURU DI SEKOLAH TERSEBUT DAN AHLI-AHLI BERSEKUTU. SILA RUJUK PERLEMBAGAAN PIBG

 13. aina alia says:

  Assalamualaikum tuan. Saya seorang pelajar tingkatan 6 dan sedang membuat kajian tentang sekolah ini. Boleh tuan kongsikan bersama saya bilangan pelajar dan guru-guru dari tahun sekolah ini ditubuhkan sehingga tahun 2000. Jasa baik tuan amat saya hargai. Terima kasih.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s