PERSEKOLAHAN SESI 2010 BERMULA

Posted: 7 January 2010 in Guru-guru

SESI PERSEKOLAHAN BAGI TAHUN 2010 TELAH PUN BERMULA. PIHAK PIBG SK TUANKU FATIMAH MENGUCAPKAN SELAMAT MEMASUKI ALAM PERSEKOLAHAN KEPADA PELAJAR-PELAJAR TAHUN SATU DAN SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH KEPADA PELAJAR-PELAJAR YANG LAIN TERMASUK JUGA KEPADA GURU-GURU.

PIHAK PIBG JUGA MENGALU-ALUKAN KEMASUKAN AHLI-AHLI BARU PIBG IAITU IBU BAPA DAN PENJAGA YANG KALI PERTAMA MEMPUNYAI ANAK BERSEKOLAH DI SEKOLAH INI. SEMOGA KEHADIRAN TUAN PUAN DAPAT MEMANTAPKAN LAGI PIBG SEKOLAH INI.

SEPERTI DI TAHUN-TAHUN LEPAS, PIHAK PIBG MEMBERIKAN KEPERCAYAAN SEPENUHNYA KEPADA PIHAK SEKOLAH DAN GURU-GURU UNTUK MERENCANAKAN KECEMERLANGAN PELAJAR-PELAJAR SAMA ADA DI BIDANG KURIKULUM ATAU KOKURIKULUM. SEMOGA PENCAPAIAN 25 PELAJAR MENDAPAT 5A DI DALAM UPSR 2009 DAPAT DIULANGI ATAU PUN DITAMBAH PADA TAHUN 2010 INI.

PIHAK PIBG JUGA TELAH DIMAKLUMKAN OLEH PIHAK SEKOLAH BAHAWA TERDAPAT DUA ORANG GURU SEKOLAH INI YANG TELAH BERTUKAR KE SEKOLAH LAIN DAN DUA ORANG GURU BARU TELAH MEMULAKAN TUGAS DI SK TUANKU FATIMAH IAITU:-

GURU BERTUKAR:

  1. ENCIK HAIRUL NIZAM BIN HJ. MAT PERAK
  2. PUAN NOOR AFZAN BT. MUSTAFA

GURU BARU:

  1. PUAN NORZAHARIAH BT. SAFA’I
  2. CIK FAIZA BT. MOHD RASIT

PIHAK PIBG MENGUCAPKAN SELAMAT BERTUGAS DI SEKOLAH BARU KEPADA GURU-GURU YANG BERTUKAR KELUAR. TERIMA KASIH DI ATAS KHIDMAT BAKTI MEREKA DI SEKOLAH INI. KEPADA GURU-GURU BARU, TIDAK LUPA DIUCAPKAN SELAMAT DATANG KE SK TUANKU FATIMAH DAN SELAMAT BERKHIDMAT.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s