KLINIK UPSR 2009

Posted: 10 July 2009 in UPSR 2009

KLINIK UPSR ADALAH SATU PROGRAM PENDIDIKAN ANJURAN UNIT PENDIDIKAN BERITA HARIAN MENERUSI AKHBAR DIDIK. PROGRAM INI TELAH DILAKSANAKAN SEJAK 10 TAHUN LALU. DENGAN PENCERAMAH-PENCERAMAH BERWIBAWA DAN BERPENGALAMAN, PENDEKATAN PERBINCANGAN ADALAH MENGIKUT MATA PELAJARAN. PADA MASA YANG SAMA DITERAPKAN NILAI-NILAI POSITIF DAN MOTIVASI DIRI.

KLINIK UPSR 2009 (FASA 2) PERINGKAT DAERAH BENTONG AKAN DIADAKAN PADA 1 – 2HB. OGOS, 2009 (SABTU & AHAD) BERTEMPAT DI DEWAN SEKOLAH MENENGAH TEKNIK TENGKU AMPUAN AFZAN, BENTONG BERMULA PADA PUKUL 8 PAGI HINGGA 5.30 PETANG.

PENGISIAN KLINIK INI IALAH SUNTIKAN MERANGKUL 5A BAGI MATA PELAJARAN BAHASA MELAYU (KERTAS 1 & 2), BAHASA INGGERIS, MATEMATIK & SAINS. PEMBIMBING IALAH GURU-GURU YANG PAKAR DI DALAM MATA PELAJARAN DI ATAS DAN PENULIS FOKUS UPSR DIDIK.

PESERTA-PESERTA AKAN MENDAPAT FAIL FOLDER, KERTAS KERJA BERCETAK, SIJIL PENYERTAAN DAN LAIN-LAIN YANG BERKAITAN. MAKANAN DISEDIAKAN TIGA KALI SEHARI IAITU PAGI, TENGAHARI DAN PETANG. PENGINAPAN TIDAK DISEDIAKAN.

YURAN PENYERTAAN IALAH RM120.00 BAGI PESERTA BARU ATAU RM100.00 BAGI PESERTA KALI KEDUA (SERTAKAN SIJIL FASA 1 SEBAGAI BUKTI PENYERTAAN).

KEPADA IBU BAPA DAN PENJAGA SERTA PELAJAR-PELAJAR YANG BERMINAT UNTUK MENYERTAI KLINIK INI, BOLEH BERHUBUNG DENGAN GURU SEKOLAH YANG BERKENAAN ATAU TELEFON 012-9622540 (PUAN HJH. MARIANI BT. ALI)

PIHAK PIBG BERHARAP AGAR IBU BAPA DAN PENJAGA SERTA PELAJAR-PELAJAR YANG TERLIBAT SUPAYA MENGAMBIL PELUANG INI UNTUK MENINGKATKAN LAGI KEFAHAMAN, KEMAHIRAN SERTA TEKNIK MENJAWAB SOALAN UPSR.

Advertisements
Comments
  1. […] PROGRAM KECEMERLANGAN UPSR 2009: KLINIK UPSR 2009 (FASA 2) PERINGKAT DAERAH BENTONG ANJURAN UNIT PENDIDIKAN BERITA HARIAN (AKHBAR DIDIK) AKAN DIADAKAN PADA 1 HINGGA 2 OGOS, 2009 BERTEMPAT DI DEWAN SEKOLAH MENENGAH TEKNIK TENGKU AMPUAN AFZAN, BENTONG. KLIK INFO. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s